Teknistä säätöä

Säteily on kokenut teknistä säätöä ensimmäisinä lähetyspäivinään.

Selainsoitin vaihdettiin maanantaina Flashista HTML5 -ratkaisuun, jonka pitäisi toimia ajanmukaisella selaimella tietokoneella ja mobiililaitteilla. Autoplay-ominaisuus käväisi pois päältä, mutta klikkailujen minimoimiseksi se on nyt takaisin päällä. ”Suora linkki radioon” tekstiä on vaihdettu hieman ohjeistavammaksi.

Tiistaina studiossa säädettiin stereoääntä ja mikrofoneja. Tällä hetkellä stereo toimii niin kuin pitääkin ja mikit ovat monona kuten täytyykin.

Vielä tänään keskiviikkonakin ohjelmakartta -sivulla on saattanut vaihdella kalenterinäkymän oletusasetus. Viimeisimpänä muutoksena oletusasetuksena on nyt ”View as Grid”, eli koko viikon näkymä, josta voi klikkailla ohjelmia auki. Sivulla on nyt myös vihdoinkin linkki ohjelmakarttaan kuvatiedostona.

Torstain ja perjantain välisenä yönä radion nettilähetys saattaa mykistyä hetkeksi, koska vaihdamme mahdollisesti mikserin ja tietokoneen välisen äänimuuntajan.

Säteily pahoittelee säätöä. Yritämme kykyjemme mukaan tarjota maksimaalisen nautinnollisen käyttökokemuksen. Toivon mukaan sekoilu vähenee ja loppuradion ajan asiat pysyvät paikallaan.